Skip to content

MB-86 FOLD LINE Vouwwanden

Vouwdeuren bieden gebruikers veel vrijheid. Dankzij deze deuren kunt u eenvoudig gebruik maken van gunstige weersomstandigheden en letterlijk de barrière tussen het interieur van het gebouw en zijn omgeving slechten. Vouwdeuren vormen daardoor een perfecte, brede toegang van huis naar terras of een verbinding van café of restaurant met de buitenruimte die tijdens het seizoen wordt gebruikt. Het systeem MB-86 FOLD LINE is een bijzonder comfortabele oplossing voor dagelijks gebruik. Het beschikt tegelijkertijd over zeer goede technische parameters en maakt zo constructies van grote afmetingen mogelijk. Vouwdeuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen geopend worden en de vleugelconfiguratie kan op willekeurige wijze worden vormgegeven. Het is een modern product dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van gebruikers, architecten en investeerders.
Previous slide
Next slide

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN VAN HET SYSTEEM MB-86 FOLDLINE:

MB-59 HS

Hij zorgt voor bijzonder goed contact met de omgeving en neemt geen ruimte in de kamer in als hij openstaat, zodat het gebruikscomfort nog verder toeneemt. Het MB-59HS-systeem biedt veel mogelijkheden voor de constructie van schuifpuien en is tegelijkertijd geoptimaliseerd voor de bouw en afmetingen van vleugels en kozijnen. Deuren die zijn gemaakt van elementen van dit systeem kenmerken zich door bijzonder goede thermische isolatie, geluidsisolatie en water- en luchtdichtheid. Het systeem voldoet daarmee aan alle energiebesparings- en milieueisen.  

 

De profielen van het MB-59HS-systeem zijn verkrijgbaar in de twee constructievarianten ST en HI die van elkaar verschillen qua thermische isolatie. Onder de beschikbare profielen bevinden zich kozijnen met twee en drie rails en vleugels die geschikt zijn voor de twee verschillende hoogten van de rijmechanismen. De ruime beglazingsmogelijkheden maken toepassing van dubbel- of driedubbelglas, inclusief akoestisch glas of inbraakwerend glas mogelijk. Het systeem kan vanwege zijn eigenschappen worden toegepast in verschillende typen gebouwen, zowel in particuliere gebouwen als in hotels of flatgebouwen. 

Previous slide
Next slide

Voordelen van het MB-59HS-systeem:

Binnenkort tijdelijk gesloten!

We zijn dicht vanaf 18 december 2023 t/m 8 januari 2024 i.v.m. de feestdagen!