Skip to content

ERKADO

Door het uitzonderlijke succes van familiebedrijf ERKADO op de handelsmarkt, hun gedurfde, bepalende ontwikkeling van productiepotentieel en de introductie van nieuwe collecties open je tegenwoordig steeds vaker een binnendeur van ERKADO.

Sinds kort beschikt ERKADO over een uitgebreid aanbod van houten buitendeuren en paneelbinnendeuren in de technologie STANDARD en SOFT, STILE-framedeuren en TWIN-hybridedeuren. Het bedrijf werkt samen met groothandels in het binnenland en de exporthandel.

De nieuwe collectie framedeuren van STILE en de hybridedeuren van TWIN is de volgende stap richting technologieverbetering en kwaliteit. Kwaliteit is voor ons een prioriteit die leidt tot vergroting van ons grootste kapitaal - een kring van tevreden klanten.

De ERKADO binnendeur is een deurencollectie die voldoet aan diverse verwachtingen van onze klanten. Van klassieke tot universele tot moderne modellen. Onze prioriteiten zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, redelijke prijzen en de mogelijkheid om te combineren qua technologie (STANDARD, SOFT, STILE, TWIN), fineer, breedte, binneneigenschappen, slot, ventilatie en beglazingskeuze.

ERKADO biedt ook uitgebreide oplossingen van schuifsystemen, geïntegreerd in en op de wand, samen met tunnelinbouw en benodigde accessoires. Bijkomende producten zijn tweevleugeldeuren en glazen deuren.

Ramen

Nieuwste technologie en mooi design. Met de meest veeleisende klant in het achterhoofd is het innovatieve, energiebesparende Eforte-kozijnsysteem ontwikkeld. Het Eforte-systeem is een 6-delig kozijnprofiel dat garant staat voor uitstekende thermo-isolatieve parameters en het hoogste comfort voor in je huis.

Dankzij het gebruik van Eforte bij de productie van ramen bereiken we thermische isolatiewaarden van zelfs Uf= 0,95 W/(m2K). En voor het hele raam Uw=0,64[W/m2K]. In de praktijk betekent dit een besparing in de verwarmingskosten tot maar liefst 80%* (* in vergelijking met een gebouw met het oude type kozijnen), wat ook grote invloed heeft op de bescherming van het milieu. Dat maakt dit de beste investering voor de toekomst.

Binnenkort tijdelijk gesloten!

We zijn dicht vanaf 18 december 2023 t/m 8 januari 2024 i.v.m. de feestdagen!