Skip to content

Wiki Kozijnen, jouw nieuwe winkel voor houten kozijnen Eindhoven!

Bent u al een lange tijd op zoek naar de ideale, houten kozijnen Eindhoven? Het vinden van een kwalitatief goede, houten kozijn kan lastig zijn. En dan nog ook een goed en betrouwbaar bedrijf vinden die de kozijnen bij u komt plaatsen. Tijd om gebruik te maken van een ervaren en betrouwbare winkel die u gegarandeerd het beste kwaliteit levert. Ons personeel staat voor u klaar om u daarmee te helpen! In 2008 is Wiki Kozijnen gestart, dat oorspronkelijk uit Polen komt. De winkel verkoopt producten zoals PVC en aluminium kozijnen, binnen- en buitendeuren, rolluiken, rolgordijnen, horren, markiezen, vensterbanken en nog veel meer! Ons team bestaat uit echte vakmensen met veel ervaring, wat zich goed uit in betrouwbaarheid, kundigheid en vooral in accuratesse. Kijk voor onze contactgegevens op de website en vraag een vrijblijvende offerte aan! Liever zin om langs te komen in de winkel? We zijn gevestigd op de Leenderweg 277G te Eindhoven.

De mogelijkheden van Wiki Kozijnen

Naast dat Wiki Kozijnen de beste houten kozijnen in Eindhoven levert, is het ook mogelijk om andere soorten kozijnen aan te schaffen. Er is keuze uit kunststof kozijnen, PVC en aluminium. Ons team staat u graag van harte te woord om u te adviseren over de beste keuze voor uw huis of gebouwd. Naast onze kennis in raamframes, zijn we ook gespecialiseerd in complexe renoverende projecten en verschillende afwerkingen in ruimtes zoals: Het leggen van tegels of plavuizen, het stuken van muren of plafonds en ander schilderwerk, montage van ramen, deuren of rolluiken en dakkapellen en serres. Oftewel: erg veel aanbod en voor eenieder wat wils! Bij Wiki Kozijnen houden we van een uitdaging en grijpen elk project met beide handen aan!

Een afspraak maken met een van onze medewerkers?

Bent u er klaar voor om uw houten kozijnen Eindhoven door een van onze medewerkers te laten plaatsen of bent u benieuwd naar meer informatie over ons bedrijf? Bezoek onze website om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. U kunt dagelijks bij ons team terecht, alleen op maandagen en zondagen zijn wij gesloten. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. Toch liever persoonlijk advies bij ons op locatie? U bent van harte welkom op de Leenderweg 277G te Eindhoven. Als team van Wiki Kozijnen kijken we ernaar uit om uw project in handen te mogen nemen en aan uw eisen en wensen te voldoen! Zien we u snel bij ons in de winkel voor houten kozijnen Eindhoven?

Binnenkort tijdelijk gesloten!

We zijn dicht vanaf 18 december 2023 t/m 8 januari 2024 i.v.m. de feestdagen!