Skip to content

Op zoek naar nieuwe kozijnen in omgeving Eindhoven?

Bent u aan het verbouwen en op zoek naar de perfecte kozijnen in Eindhoven? Veel mensen die bezig zijn met het verbouwen van bijvoorbeeld hun huis of kantoorpand, vinden het moeilijk om de juiste kozijnen te kiezen omdat er zo veel keuze is. Wilt u zich volledig overgeven aan het juiste team met de juiste kennis over kozijnen in Eindhoven? Dan bent u bij Wiki Kozijnen aan het juiste adres! Het Poolse bedrijf Wiki Kozijnen is opgericht in 2008, al meer dan 13 jaar zijn wij ervaringsdeskundigen in het specialiseren van ingewikkelde renovaties en ruimteafwerking. Daarnaast heeft ons team erg veel ervaring, wat ons erg betrouwbaar en vakkundig maakt en zich uit in accuratesse. Kom in contact met ons door een kijkje te nemen op de website of kom langs in onze winkel op de Leenderweg 277G te Eindhoven. Hier kunt u ons gehele aanbod bekijken en staat uw team professionals voor om u te woord te staan!

Wat biedt Wiki Kozijnen u?

De winkel van Wiki Kozijnen heeft een enorm aanbod in diverse kozijnen, maar ook binnen- en buitendeuren, rolluiken, rolgordijnen, horren, markiezen en vensterbanken. Ontzettend veel keuze dus! Er bestaan natuurlijk erg veel verschillende soorten, bijvoorbeeld houten kozijnen Eindhoven en kunststof kozijnen Eindhoven, maar ook gemaakt van PVC en aluminium. Maar welke kozijnen passen nou het beste bij uw woning of gebouw? Ons team helpt u graag verder met het kiezen van de juiste kozijnen in Eindhoven! Naast dat ons bedrijf hierin gespecialiseerd is, hebben wij ook enorm veel kennis en ervaring in het renoveren en het afwerken van ruimtes. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het leggen van tegels of plavuizen, het stuken van uw muren of divers schilderwerk of het monteren van uw ramen, deuren of rolluiken. Zelfs bij het plaatsen van een dakkapel of serre, kunt u bij ons terecht. Niks is bij ons

Langskomen voor een afspraak voor kozijnen in Eindhoven?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie van ons ontvangen? Neem een kijkje op onze website om contact met ons op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Via de website vindt u ons telefoonnummer of e-mailadres waar wij dagelijks te bereiken zijn, behalve op maandag en zondag. Wilt u toch liever onze producten in werkelijkheid bekijken? Kom dan vooral langs in onze winkel op de Leenderweg 277G te Eindhoven. We kijken ernaar uit om uw renovatie in handen te mogen nemen!

29 sept t/m 3 okt gesloten

Vanaf vrijdag 29 oktober t/m dinsdag 3 oktober is onze winkel gesloten. We heten u dinsdag 4 oktober weer van harte welkom in onze winkel. Voor vragen kunt u altijd mailen naar: