Skip to content

De kunststof kozijnen Eindhoven van Wiki Kozijnen die u thuis wilt hebben!

Bent u al een langere tijd op zoek naar kunststof kozijnen in Eindhoven? Het vinden van het juiste bedrijf met de juiste kwaliteit kozijnen kan lastig zijn. Daarnaast bestaan er zo veel verschillende soorten kozijnen. Bent u er klaar voor om zich volledig te laten adviseren en begeleiden door een team met veel kennis en expertise in dit vak? Daar kunnen wij u bij helpen! Wiki Kozijnen is een bedrijf dat uit Polen komt en dat is opgericht in 2008. Wij hebben een winkel met kozijnen van PVC en aluminium, binnen- en buitendeuren, rolluiken, rolgordijnen, horren en nog veel meer! Ons team uit zich in betrouwbaarheid, kundigheid en accuratesse. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van goede kwaliteit en persoonlijke service. Kijk op onze website om in contact met ons te komen of kom langs in onze winkel! Het adres is Leenderweg 277G te Eindhoven. Zien we u daar?

De winkel van Wiki Kozijnen

kunststof kozijnen Eindhoven brengt erg veel voordelen met zich mee. Naast dat het plaatsen van kunststof kozijnen besparend kan zijn op de energiekosten en het ook onderhoudsarm is, zijn de kozijnen isolerend, inbraak werend, geluidswerend en brandvertragend. Daarnaast zijn kunststof kozijnen heel milieuvriendelijk en gaan wel 30 tot 50 jaar mee! Naast kunststof kozijnen bestaan er ook nog houten kozijnen Eindhoven of van PVC en aluminium. Deze keuze is dus enorm en bij Wiki Kozijnen helpen we u graag verder met het uitzoeken van het juiste raamframe! Wij zijn, naast dat we veel kennis hebben over kunststof kozijnen Eindhoven, ook gespecialiseerd in complexe renovaties en diverse ruimteafwerkingen zoals: tegels neerleggen of plavuizen, stuken en schilderwerk, montage van ramen/deuren/rolluiken, dakkappellen en serres. Naast dat wij ervoor zorgen dat u ramen er weer strak bij staan, kunnen wij u op nog meer vlakken helpen. Voor elk project kunt u bij ons terecht!

Afspraak maken of een offerte ontvangen voor kozijnen Eindhoven?

Dat het team van Wiki Kozijnen een brede kennis en jaren ervaring heeft, daar kunt u niet meer omheen. Wilt u andere belangrijke informatie ontvangen over onze kozijnen Eindhoven? Neem contact met ons op via de website, dit is zowel telefonisch als per mail mogelijk. Ons team is dagelijks goed te bereiken, alleen op zondag en zondag zijn we niet bereikbaar en is onze vestiging gesloten. Wilt u liever gelijk een vrijblijvende offerte ontvangen voor kunststof kozijnen Eindhoven? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via de website. Wij kijken ernaar uit om u als klant te mogen helpen en uw projecten te mogen volbrengen!

29 sept t/m 3 okt gesloten

Vanaf vrijdag 29 oktober t/m dinsdag 3 oktober is onze winkel gesloten. We heten u dinsdag 4 oktober weer van harte welkom in onze winkel. Voor vragen kunt u altijd mailen naar: