Skip to content

Rolluiken

Rolluiken zijn praktische oplossingen die ons op drie manieren beschermen: door een perfecte isolatie, de bescherming van onze privacy en een veiligheidsgevoel door een effectieve anti-inbraak beveiliging.

Aluprof rolluiken zijn geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Of het nu gaat over systemen die in de dag of op de gevel zijn gemonteerd, rolluiken zijn ontworpen om het gebouw energiezuinig te maken. Rolluiken zorgen voor een grote vermindering aan verwarmingskosten in de winter terwijl ze tijdens de zomerperiode voor een aangename koelte en gedimd licht zorgen. Daarnaast zorgen rolluiken door het slimme ontwerp en de zorgvuldig gekozen materialen voor een effectieve bescherming tegen indringers. Dankzij rolluiken wordt het huis een plek waar we ons comfortabel en veilig voelen zodat het prettig is om thuis te komen.

Maar het belangrijkste voordeel is dat Aluprof de eerste Poolse fabrikant is die een RC3 gecertificeerd anti-inbraak systeem kan bieden verzekerd door tests die werden uitgevoerd volgens de normering PN-EN 1627:2011. Dankzij de rolluiken kunnen we er zeker van zijn dat ons huis veilig is tijdens een langdurige afwezigheid.

System inbouw rolluiken

Adaptief Rolluiken systeem

De naam Revo komt van het woord ‘revolutie’ en weerspiegelt een idee van het contructieteam achter dit product – het maken van een rolluiksysteem dat een technologische voorsprong heeft op alle op de markt beschikbare oplossingen en dat de klant maximale voldoening biedt. Dit systeem is gemaakt door specialisten voor specialisten: architecten, bouwvakkers, producenten en distributeurs van beschermingssystemen, ongekend makkelijk in productie en vriendelijk in montage. Het systeem Vegas Revo is een universeel systeem rolluiken dat aan individuele behoeftes kan worden aangepast en zowel volledig, gedeeltelijk als niet ingebouwd kan worden aangebracht.

29 sept t/m 3 okt gesloten

Vanaf vrijdag 29 oktober t/m dinsdag 3 oktober is onze winkel gesloten. We heten u dinsdag 4 oktober weer van harte welkom in onze winkel. Voor vragen kunt u altijd mailen naar: