Skip to content

Collega's gezocht!

Zoekt u werk?
Bent u monteur van kozijnen of rolluiken?

We zoeken per direct nieuwe monteurs!

Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar nieuwe kozijnen in omgeving Eindhoven?

Bent u aan het verbouwen en op zoek naar de perfecte kozijnen in Eindhoven? Veel mensen die bezig zijn met het verbouwen van bijvoorbeeld hun huis of kantoorpand, vinden het moeilijk om de juiste kozijnen te kiezen omdat er zo veel keuze is. Wilt u zich volledig overgeven aan het juiste team met de juiste kennis over kozijnen in Eindhoven? Dan bent u bij Wiki Kozijnen aan het juiste adres! Het Poolse bedrijf Wiki Kozijnen is opgericht in 2008, al meer dan 13 jaar zijn wij ervaringsdeskundigen in het specialiseren van ingewikkelde renovaties en ruimteafwerking. Daarnaast heeft ons team erg veel ervaring, wat ons erg betrouwbaar en vakkundig maakt en zich uit in accuratesse. Kom in contact met ons door een kijkje te nemen op de website of kom langs in onze winkel op de Leenderweg 277G te Eindhoven. Hier kunt u ons gehele aanbod bekijken en staat uw team professionals voor om u te woord te staan!

De kunststof kozijnen Eindhoven van Wiki Kozijnen die u thuis wilt hebben!

Bent u al een langere tijd op zoek naar kunststof kozijnen in Eindhoven? Het vinden van het juiste bedrijf met de juiste kwaliteit kozijnen kan lastig zijn. Daarnaast bestaan er zo veel verschillende soorten kozijnen. Bent u er klaar voor om zich volledig te laten adviseren en begeleiden door een team met veel kennis en expertise in dit vak? Daar kunnen wij u bij helpen! Wiki Kozijnen is een bedrijf dat uit Polen komt en dat is opgericht in 2008. Wij hebben een winkel met kozijnen van PVC en aluminium, binnen- en buitendeuren, rolluiken, rolgordijnen, horren en nog veel meer! Ons team uit zich in betrouwbaarheid, kundigheid en accuratesse. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van goede kwaliteit en persoonlijke service. Kijk op onze website om in contact met ons te komen of kom langs in onze winkel! Het adres is Leenderweg 277G te Eindhoven. Zien we u daar?

Ons werk

Wiki Kozijnen, jouw nieuwe winkel voor houten kozijnen Eindhoven!

Bent u al een lange tijd op zoek naar de ideale, houten kozijnen Eindhoven? Het vinden van een kwalitatief goede, houten kozijn kan lastig zijn. En dan nog ook een goed en betrouwbaar bedrijf vinden die de kozijnen bij u komt plaatsen. Tijd om gebruik te maken van een ervaren en betrouwbare winkel die u gegarandeerd het beste kwaliteit levert. Ons personeel staat voor u klaar om u daarmee te helpen! In 2008 is Wiki Kozijnen gestart, dat oorspronkelijk uit Polen komt. De winkel verkoopt producten zoals PVC en aluminium kozijnen, binnen- en buitendeuren, rolluiken, rolgordijnen, horren, markiezen, vensterbanken en nog veel meer! Ons team bestaat uit echte vakmensen met veel ervaring, wat zich goed uit in betrouwbaarheid, kundigheid en vooral in accuratesse. Kijk voor onze contactgegevens op de website en vraag een vrijblijvende offerte aan! Liever zin om langs te komen in de winkel? We zijn gevestigd op de Leenderweg 277G te Eindhoven.

TOT 15% KORTING OP ALLE KUNSTSTOF KOZIJNEN ACTIE GELDIG TOT EIND VAN OCTOBER 2023

Binnenkort tijdelijk gesloten!

We zijn dicht vanaf 18 december 2023 t/m 8 januari 2024 i.v.m. de feestdagen!